Preturile va aduc la noi, calitatea va readuce!       The Price Brings You In, The Quality Brings You Back       

Servicii de spalatorie si curatatorie chimica ecologica
pentru clientii din industrie

Impresionaţi fiind de standardul ridicat al calităţii serviciilor noastre, de care au beneficiat în calitate de persoane fizice, o serie de manageri ai unor societăţi din Arad ne-au îndemnat şi încurajat să dezvoltăm o gamă de servicii de spălătorie şi curăţătorie pentru clienţii din industrie, inexistente la acel moment pe piaţa locală.

Astfel am început, în urmă cu cinci ani, dezvoltarea liniei de servicii de spălătorie şi curăţătorie chimică ecologică pentru clienţi din industrie. Tipurile de servicii pe care le oferim sunt în principal:

Servicii de spălat şi curăţat pentru industrii

Servicii tehnice pentru industria textilă

Servicii de spălat şi curăţat de tip corporate ( „Corporate Dry Cleaning Services”)

Reuşita şi experienţa acumulată în urma acestui demers ne-au fost confirmate prin distincţiile pe care le-am primit şi prin reputaţia companiilor care apelează la serviciile noastre, printre care se numără: BILLA, METRO CASH &CARRY, DELPHI PACKARD, ALCOA FUJIKURA, PETROM, HOTEL CONTINENTAL ASTORIA, TEATRUL DE STAT ARAD, BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, MODA ARAD, etc.

Prin procesul de producţie aplicat şi datorită substanţelor speciale pe care le folosim, reuşim să asigurăm creşterea duratei de viata a articolelor procesate, cu cel puţin 30%.


Servicii de spălat şi curăţat pentru industrii

Investiţiile realizate de noi pentru dezvoltarea serviciilor destinate sectorului industrial ne permit să spălăm, să curăţăm sau să aplicăm tratamente speciale, în cel mai scurt timp posibil şi în cele mai bune condiţii de calitate:
 • Articole pentru industria hotelieră şi restaurante (lenjerie, prosoape, pături, halate, perdele, draperii, feţe de masă, naproane, şervete, halate, uniforme, etc.)
 • Articole pentru unităţile de sănătate (halate, uniforme, prosoape, echipamente tehnice, etc. )
 • Articole pentru spaţiile de birouri (perdele, draperii, halate, uniforme, feţe de masă, echipamente speciale, etc.
 • Articole pentru diverse industrii (halate, uniforme, salopete, echipamente speciale, etc.

Servicii tehnice pentru industria textila

Datorită solicitărilor care ne-au fost adresate am pus la punct şi am dezvoltat o gamă de servicii adresate cu precădere societăţilor care operează în industria textilă, servicii care constau în principal în servicii de:
 • Spălări uşoare
 • Spălări cu emolienţi
 • Împrospătări
 • Tratamente speciale
 • Curăţătorie

Gama de servicii pentru industria textilă se extinde continuu pe măsura solicitărilor ce ne sunt adresate


Servicii de spălat şi curăţat de tip corporate

Noi putem furniza „Corporate Dry Cleaning Services”.

Cui se adresează serviciile? Aceste servicii se adresează companiilor în care managementul este preocupat de calitatea vieţii angajaţilor.

Cine sunt beneficiarii serviciilor? Beneficiarii acestor servicii sunt salariaţii companiilor care din cauza timpului sau a distanţei le este dificil accesul la serviciile noastre.

Cum operează serviciile? Serviciile operează foarte simplu. Pe baza unui acord de principiu încheiat cu compania, noi ne deplasăm la platforma de lucru, la o dată şi o oră prestabilită şi facem colectarea şi restituirea articolelor angajaţilor, pentru care ni se solicită serviciile.

Cine plăteşte serviciile? Plata serviciilor poate fi făcută de către salariat în mod individual sau direct de către companie.

Care sunt avantajele serviciilor? Avantajele acestui sistem de servicii constau în:

 • Economia de timp pentru angajaţi
 • Grad sporit de satisfacţie a angajaţilor
 • Colectare şi transport gratuit
 • Pachete de preţuri speciale